Apparaten en accessoires
Pompoenrisotto met spek
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in blokjes (3 cm), plus extra geraspt om te garneren40 g
-
water1220 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)300 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
fijn zout½ - 1 tl
-
vers gemalen zwarte peper naar believen2 snuifjes
-
sjalotten30 g
-
spek plakken, in dunne stukken100 g
-
boter40 g
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 el
-
fijn zout naar believen
-
60 g verse groene erwtenbevroren doperwten60 g
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes, om te garneren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
10.2 g
Calorieën
1452 kJ /
345 kcal
Vetten
12.4 g
Vezels
2.4 g
Koolhydraten
47.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voordeel menu's
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.
Spinazierisotto met asperges
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Groenteflan
1u. 35min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Worst met erwtenrisotto
30min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min